YES – jeg hyrede den mest geniale underholdning til børnefødselsdag i mandags

Hvem i hele verden ville have tænkt, at jordens mest professionelle mobildiskotek {http://www.jb-booking.dk/mobildiskotek-jylland-fyn-og-sjaeliglland-saeligtter-gang-i-festen/} heldigvis også viser sig at være det absolut mindst dyre…Alle ka lede på nettet i al evighed & indhente de absolut bedste tilbud, men det er ikke til at forudse, hvorvidt det ender med at være den festlighed, I drømmer om. Til den store dag bookede vi et altoverskyggende mobildiskotek som musik til bryllup {http://www.jb-booking.dk/musik-til-bryllup-uanset-hvor-i-landet-du-bor/} – altså musikken til festen. Mig og min kæreste tænkte også på alt muligt andet, men der er noget særligt morsomt når man har nogle dj’s til at kontrollere årti & stil totalt. Ja, en jukeboks fungerer sikkert bedre som underholdning til børnefødselsdag {http://www.jb-booking.dk/book-underholdning-til-boernefoedselsdag-samt-andre-arrangementer/}. Ikke sandt…?

Når du sidder og du & din kommende mand går på jagt efter musik til bryllup – musik eller bare almidelig underholdning til børnefødselsdag eller hvorvidt du for alvor søger at udvælge det bedste mobildiskotek på festdagen, ka’ der være kreative idéer i debatfora. Tjek og du skal finde. Ligesom denne opfordring er der en del fora, hvori mange sparrer præcis om det ret relevante emne underholdning- Underholdning til børnefødselsdag – stemningsskabende musik til bryllup & det sejeste mobildiskotek til børnenes fødselsdag eksempelvis! World Wide Web ska under ingen omstændigheder undervurderes…

Mit eget bryllup afholdt vi i naboens have, og samtlige gæster svingede i takt til musikken til solen gik ned. Det er netop derfor vi trygt kan gå ind for det mobildiskotek vi hev fat i som musik til bryllup. DJ’en remixede alt, det vi ønskede og ekstra endda.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.