Vores super seje datter danse efterskole dans!

Efter vores fælles ferie sydpå ska’ vores fælles datter opholde sig et år på efterskole. Dét er noget hun har funderet over ovenud længe! Men det er sikkert og vist, at også jeg tror, at et ophold er en kløgtig ide… Hun har desværre været fanget i en klasse, hvor der har foregået kolossalt meget fjendskab og mobning!! Det er ik alene vores datter, at det er henvendt mod, men den konstante mobning har skabt en dårlig stemning og omgangstone… Og jeg er sikker på, at det er super godt, at hun rejser væk fra sådan et miljø… Hun vil gerne tilmeldes en efterskole sjælland! Det har hun valgt, af den grund at det er sådan langt væk fra hendes søde forældre… Men samtidig ikke´ så langt væk, at det tager flere timer at tage hjem når det er hjemmeweekend. Hun går kolossalt meget op i dans, så vi leder efter en efterskole, hvor de har efterskole dans… Hun har danset meget siden hun var en lille rolling, & har også altid holdt af at performe. Af den grund vil hun også gerne finde frem til en efter skole, hvor mulighederne er der for, at man kan spille efterskole teater!

Der er ik tvivl om, at vores datter et-årige ophold på en efterskole sjælland er en kløgtig idé!! Men ik desto mindre må jeg alligevel også slå fast, at det bliver vildt underligt, at hun for et år skal bo et andet sted end os! Jeg forestiller mig egentlig, at det skyldes, at hun er den første rolling, der ik ska bo hjemme længere!! Til mit held har vi stadigvæk 5 derhjemme, som vi kan bekymre os om… Jeg er overhovedet ik tvivlende omkring, at vores datter kommer til at være lykkelig for at kunne slå sig løs med både efterskole dans samt efterskole teater!! Så naturligvis ska hun rejse væk, også selvom hendes MOAR har overdrevent svært ved at slippe kontrollen! Jeg var jo selv på en efterskole sjælland, af den årsag forstår jeg udmærket, hvor super duper godt sådan et efterskole ophold ka være!! Jeg havde en fantastisk tid på min efterskole, & det skal hun naturligvis også have!! Det er et meget personligheds-udviklende år, som hun med sikkerhed vil få noget ud af…!

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.