Vores nye hundehvalp er så vidt jeg håber ikke vanskelig mht hundefoder, hvalpefoder og hundegodbidder

Min familie og jeg køber hundebaby så foruden at indkøbe hundekurv og legetøj og researche hvaffor steder vi kan komme på hold med lydighedstræning, så må vi også til at vælge hvalpefoder » www.nemfoder.dk/da-DK/Produkter/Hund/Hvalp.aspx, og hundegodbidder » www.nemfoder.dk/da-DK/Produkter/Hund/Godbidder.aspx,. De her opdrættere bruger de special hundefoder » www.nemfoder.dk/da-DK/Hund.aspx,. Men som privatpersoner må mig og familien finde et sted med hundegodbidder og hvalpefoder. Helst med levering direkte til døren.

Der findes en hjemmeside med hvalpefoder, hundegodbidder og hundefoder, som at der har den slags beskedne poser med prøver. En virkelig god ide. Bedsteveninden har også en hund, og efter hendes erfaringer kan hundeejeren sagtens kan opleve, at hunden ik gider spise alt inden for hundegodbidder og hundefoder. Og min veninde har, for at det ikke skal være løgn en golden, der skulle elsker mad, men Mille søgte gennem diverse gange hundegodbidder og hundefoder inden veninden fik prøvet noget hundefoder, som kræet ikk afviste.

Umiddelbart foretrækker jeg at finde mit hvalpefoder i en webbutik og vælge en virksomhed, der forhandler hundefoder til hunden når den vokser op, hvalpefoder og hundegodbidder. Så kan familien og jeg handle ved det samme sted de næste år.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.