Vores bureau tilbyder ekspertviden rekruttering København – billigt endda.

Næste vinter går min virkelig store drøm i opfyldelse! Jeg indvier min egen virksomhed… Jeg skal ha’ et vikarbureau København » http://www.temp-team.dk/,, hvor jeg vil sælge service indenfor rekruttering København » http://www.temp-team.dk/Forside/Arbejdsgivere/Rekruttering.aspx, og outplacement København » http://www.temp-team.dk/Forside/Arbejdsgivere/Outplacement.aspx,. Jeg har i noget tid gået og tænkt på at eje og drive mit eget anerkendte vikarbureau København. Jeg er af den mening, at det giver rigtig god mening at tilbyde en hjælpende hånd til dé triste kvinder og mænd, som har været så uheldige og blive slagtet under en fyringsrunde under finanskrisen. Jeg har ligeledes selv oplevet at blive afskediget, så jeg ved, hvor svært en fyring kan være. Det tog ihvertifald ovenud lang tid for mig, før jeg helt var klar igen… Mit vikarbureau København skal offerere den ”skulder”, man behøver, når alting falder fra hinanden… Jeg vil specialisere mig i rekruttering København & outplacement København, da begge felter, er områder jeg har haft styr på i mit tidligere job….!

Jeg har i et konsulent job specialiseret mig indenfor rekruttering København & outplacement København. Men sidste forår besluttede jeg at starte mit eget. Jeg var i grunden okay glad for at ha’ mit sidst opsagte job, men jeg havde virkelig en lyst til nye typer arbejdsopgaver… Jeg følte i høj grad, at jeg stod stille på samme sted, og at hverdagen var den samme. Helt ærligt var jeg ved at dø af kedsomhed… Jeg er meget overbevist om, at jeg ik kommer til at kede mig med mit vikarbureau København!

Der er kodylt meget & ik speciel meget tid, så jeg er faktisk ovenud overvældet. I løbet af det sidste år har jeg slet ik’ snakket med, hverken min ægtefælle eller mine venner. Jeg har været optaget af mit vikarbureau København. Jeg har for det meste udforsket den mest moderne litteratur, der findes omk. rekruttering København samt outplacement København. Der sker jo nemlig konstant nye ting og sager på dette indsatsområde.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.