Vi hopper ofte i udklædning og er virkelig glad for hatte til udklædning og andet udklædningstøj

Min datter holder meget af udklædningstøj, diverse udklædning og hatte til udklædning. Så når jeg snart skal bestemme, børnehave, da ser mor herfrem til at prioritere hvorvidt stedet lægger vægt på hatte til udklædning og andet udklædningstøj og om de går op i udklædning og personlighedsleg.

Hvis valget lå hos Jules, så var pigen klædt ud som tiger, klædt i fe udklædning eller i andet udklædningstøj i alle døgnets vågne timer. Udklædningstøj er det bedste at hygge sig med i de her uger. Og det søde lille æble er landet temmelig tæt på stammen, for mor her er også meget kulret med hatte til udklædning og andet udklædningstøj. Heldigvis studser kollegaerne ik over, at jeg påfører mig dele fra udklædningstøj eller hatte til udklædning, mens jeg møder på det kongelige. Det sker ind imellem.

Under januarudsalget har undertegnede spoleret datteren med nyt udklædningstøj der er til at vokse i. Imens andres afkom går efter en lørdag i Bonbonland eller lego, så er min tøs bare glad for udklædningstøj & hatte til udklædning.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.