Venskaber for livet plus en tid, du altid tænker tilbage på, har du mulighed for at få ved vores højskole kurser

Størstedelen af de unge mennesker oplever, at de har vanskeligt ved at beslutte, hvor de skal søge hen efter grundskolen. Hvad retning, de skal tage, skal de have nogle gange tid til at finde ud af, eller også er de ikke tilstrækkeligt forberedt til studenteruddannelsen. At bruge tid uden forældre til både at vokse samt på samme tid dyrke store plus små interesser, hvad enten de befinder sig i kor, kunst eller motion, vil et højskoleophold være den fornuftigste mulighed for.

Minder og bekendtskaber der varer hele din fremtid, i tillæg til at størstedelen af de teenagere herved som noget nyt kommer til at bo væk fra mor og far, bringer et ophold på en musisk højskole. Året er en ting, som danner grobund for perspektiv plus visdom.

Uafhængig af hvilken retning du ender med hos os, bliver her groft sagt hver gang musiske indskud med i skemaet, på grund af, at denne musisk almen højskole lægger meget vægt på musikalitet. Der er tilmed mulighed for at benytte vores musikrum udenfor skemaet, en ting de fleste af ungerne har flere fantastiske minder ud af. Vores højskole er oveni sædvanlige højskole kurser dertil en teater højskole, hvor vi hvert skoleår opsætter en stor forestilling. Evner med hensyn til skuespil & scenedesign får de unge lært her på stedet. Noget andet, denne almen højskole lægger meget vægt på, kaldes kunst. En del varierende typer af kunst samt udtryksformer, bl.a. filtning, skulptering, mediefag plus design af smykker, underviser højskolen i. Kun fantasien sætter begrænsninger.

Sportslig undervisning er, samtidig med kreativ og musisk udvikling, tilmed vigtigt på vores idræts- og almen højskole. Alt fra boldspil til svømning plus dans vil du få her, oveni masser af overlevelsesaktiviteter, der desuden træner holdfølelse og fysisk styrke.

Her er bestemte kompetencer, vi bestemt vil love, at vores kunst højskole kan lære dig, uanset hvilken linie, du finder dig interesseret i – holdfølelse, styrke og selvstændighed. Og dertil uforglemmelige øjeblikke som vores teaterforestillinger.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.