Vedr. at prøve sundere kornfrit hundefoder, om dåse hundemad og hestefoder

Min vovse har bøvl med maven i de her måneder. Det er lidt trist, men nogle har fortalt mig, at det det at vælge noget andet hundemad og vælge kornfrit hundefoder bedrer situationen. Generelt anvender jeg udelukkende købmandens hundemad, men du kan få leveret kornfrit hundefoder der hvor jeg køber hestefoder til Crunch og Petra.

Hunden er egentligt ikke bygget til hundemad med majs og byg, så jeg forventer at kornfrit hundefoder der består af grøntsager, bær og kød virker mere naturligt for vapsen. Før i tiden har jeg og familien ik investeret i specielt hundemad til familiens vovser, men et foderskift er måske nødvendigt med kvalitets kornfrit hundefoder, så vi har en frisk Kvik igen.

Mig og min mand bestiller hestefoder i en rigtig god webbutik, men våd hundemad finder familien oftest kun i Prima. Men nu planlægger jeg at prøve at købe kornfrit hundefoder i samme bestilling som mit hestefoder og se, hvor vidt det gør en forskel. Den kommende rekvirering af hestefoder gennemfører min mand eller undertegnede her i weekenden, og derefter må vi se.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.