Væsentligt er det at have net rundt om en trampolin

Forleden dag anskaffede jeg en trampolin, der var en gave til min datter, da det var hendes fødselsdag. Hun er springgymnast, og hun har i flere måneder godt kunnet tænke sig en stor trampolin, og pga. at hun ønskede sig den så meget, har jeg erhvervet den til hende som gave. Hvad gør man ikke for at glæde sine børn?

Masser af divergerende trampoliner [http://www.je-bolegetoj.dk/pl/Trampoliner_8.aspx] var der, men jeg anskaffede den største havetrampolin [http://www.je-bolegetoj.dk/info/havetrampolin.html], som der var, sådan så min datter kan springe på den. Sådan en havetrampolin, som den jeg erhvervede, er særdeles dyr, men jeg har sparet sammen til min datters fødselsdagsgave i noget tid, og af den grund havde jeg heldigvis råd til at købe trampolinen. Dog skulle jeg give mere for at kunne få en havetrampolin, som havde et sikkerhedsnet rundt om, men det gjorde jeg gerne, sådan så hun ikke falder af og slår sig. Jeg mener, at trampoliner, der ej er indehaver af et net, er uansvarligt at anskaffe til børn, specielt små børn. Særdeles glad over at have fået en havetrampolin er min datter, og som følge deraf hopper hun samt øver sine spring til gymnastik på den alle dage. Desuden har hun haft besøg af talrige venner og veninder, som har hoppet på den, og de har det ganske skægt sammen, når de hopper. Jeg mener helt bestemt, at trampolinen er alle pengene værd, og jeg kan godt rekommandere en trampolin til andre mødre samt fædre, som har børn, der godt kunne tænke sig en havetrampolin.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.