Tvist her i ejendommen – burde vi tage et et støjhegn eller Skagenshegn?

Kæresten og jeg får om kort tid sød lille labradorhvalp. Derfor har vi endelig taget og oppede os til en ting, som vi længe har forhalet. Nu skal vi skaffe et hegn {www.hegns-snedkeren.dk/hegn} rundt om grunden. Den beslutning er for os en stor ting & ej en ting, manden og jeg liiige ordnede imens undertegnede begynder at vælge terrassemødler og ting til udelivet og komme ud i haven. Så i dag må det altså være tid.

Det dur ikk at bruge en grund uden et hegn, nu jeg og manden jo inden for få dage modtager hvalp. Straks kommer det store spørgsmål om min mand og jeg foretrækker et yndigt Skagenshegn {www.hegns-snedkeren.dk/hegn/skagenshegn} eller et mere praktisk og skærmende støjhegn {www.hegns-snedkeren.dk/hegn/lydhegn}.

Ham derhjemme ræsonnerer for støjhegn, som naturligvis er vældigt praktisk og beskytter mod trafikstøjen ved vejen, som ligger lige bag grunden. Logiske jeg følger godt hans hovedpunkter omkring det støjhegn. Undertegnede tænker blot at den slags hegn syner virkelig tæt og højt. Hans model med et støjhegn afkaster dog som bonus mer’ privatliv. & den havekyndige vil os godt kunne sætte fine planter et hegn som det.

Romantiske jeg ser efter et pænt Skagenshegn. Det Skagenshegn pigede mig har kig på er enkelt og råhvidt og måske også lidt traditionelt. Skagenshegnet er ikke så højt, og den slags matcher så rigtigt med mine tanker vedrørende ganske mange klatreplanter tæt på vores hvide indhegning som et Skagenshegn ka’ gi’ os.

Mon du ville beslutte jer for det lækre Skagenshegn eller det smarte valg i form af et støjhegn, i det tilfælde at I som man mand og jeg levede klods op af trafikstøj og skal have hegn? Inden weekenden skal få valgt det dælens hegn.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.