Tøjsyning igen – så nu har jeg blot behov for et styk brugbar gine/mannequin

Kreative jeg er endelig min sykreativitet & lysten frem igen til at komme i gang den kreative proces igen igen. Veninden drømmer om en lang 1930-er kjole når hun skal til gallafest, og undertegnede selv undværer selv at få mig et par grønne capribukser, der ik’ er stramme om taljen. på den baggrund kommer en trang til at skabe og sy & igen at få mig en fin gine (www.manneq.com/mannequin/gine.html). Da uovervejede jeg overtog mit beskedne værelse så undlod jeg at medbringe min mannequin (www.manneq.com/mannequin.html) med mig. Derfor har jeg nu ik mannequindukker (www.manneq.com/mannequin/mannequiner/dame.html), som ka’ garantere mit arbejde sidder til.

Krea-mig har før skabt flere bukser uden at jeg anvendte gine og mannequindukker, og det er altså ret meget nemmere at rette og måle op og få et skarpt resultat, så fremt der benyttes et styks mannequin. Så nu leder jeg efter mannequindukker og gine. Helst et styks ny og smuk mannewuin/gine – alternativtellers brugt. I dag har undertegnede sandelig fundet en hjemmeside som forhandler fine satser på mannequindukker og giner.Den hjemmeside forhandler et styks meget fin gine, som undertegnede ser på.

Jeg savner lidt at have en gine ved hånde. Undertegnede anvendte min gamle gine/mannequin der kunne præsentere gardarobens pæneste lange kjoler eller sådan noget beklædningsdele, jeg trængte til at hoppe i lidt oftere. Samtidig syner mannequindukker bare som de er oprindeligt dekorative. Så jeg har ærgret mig grundigt over, hvordan lidt for uoverlagte mig ikk’ gad at tage den gamle mannequin med . Tjah, den ærgrelse er ik en beslutning, jeg regner med at anvende tid og kræfter på. Jeg erstatter den inden for få dage med et styks dugfrisk gine/mannequin og derefter kan jeg påbegynde designprojektet.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.