Til alle, der elsker sejlads, er 1 påhængsmotor helt velegnet

Til den tid, hvor det danske vejr endnu engang starter med at blive lunt, & de sommerlige måneder varsler deres fremkomst, er det for adskillige danskere sæson for roture. Hvad enten det er fart og hjertebanken i en speedbåd, som er dit foretrukne valg, el. om det derimod er en doven tur i 1 beskeden kano, er det ekstremt rart at indtage solskinsvejret til søs!

Til akkurat dette formål tyr mange danskere til 1 påhængsmotor, og det er et vidunderligt påhit. Vha. en påhængsmotor undgår man faktisk at skulle forrette det besværlige slæb uden hjælp. Du kan til gengæld blot tage plads og opleve det vidunderlige vejr, mens din påhængsmotor driver jollen frem…

Hvilken form for påhængsmotor, du skal have, afgøres af den måde, på hvilken du anvender optimistjollen. Elsker du høj fart? Så må du vælge en stor og kraftig påhængsmotor, som kan formå at sende dig igennem vandet m. lynende hastighed! Er du derimod nærmere til en afslappende fisketur…? I så fald er det en lille påhængsmotor, du har behov for.

1 er i hvert fald uomtvisteligt, & det er, at både store og mindre robåde har gavn af en påhængsmotor – & det har du også. Med den bliver turen jo betragteligt mindre besværlig, & det kan da kun være et plus! I grunden er det fornuftigt allerede på denne tid af året at gå i gang med at kigge på en påhængsmotor. Til varmt kommer der jo til at være rift om dem, og det må godt nok være en skam at måtte gå forgæves!

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>