Slibning af vores Citroën – skal vi vælge glasblæsning eller sandblæsning?

Vores familievogn trænger til en slags slibning » www.gladsaxemetal.dk/slibning,. Kæresten og jeg funderer meget over, hvad man må vælge af slibning – & her efter overvejet differencen mellem glasblæsning , www.gladsaxemetal.dk/glasblaesning, og sandblæsning » www.gladsaxemetal.dk/sandblaesning,. Kæresten og jeg kunne forstå på en privat internetside, at glasblæsning kan forstås som en form for sandblæsning, men at glasblæsning er en slibning der bliver praktiseret med små glasperler i stedet for brug af sand. Modsat en sandblæsning skulle glasblæsning ikke være hvæssende men mere polere det ydre . Når jeg læser det bliver jeg i tvivl, om hvorvidt et styk glasblæsning reelt er passende.

Min far Bo spørger, om hvorvidt Jeg vil bruge penge på proff. slibning eller hvorvidt vi vil ordne arbejdet på egen hånd. Jeg eftersøgte en kende for at få hjælp til at klare sandblæsning & glasblæsning på egen hånd, meeen jeg har sørme ikke modet eller evnen for at springe ud i det. Undertegnede er sandelig ikke områdets største handyman. Og på én af bilhjemmesiderne der har tips til at klare sandblæsning selv, har vi læst, at man næsten kan risikere at fræse bilen skævt, ligesom at slibningen grisser virkelig betydeligt. Og jo, jeg kan nemt se, at det går galt, hvis jeg forsøger mig med en gør-det-selv glasblæsning. Så vil jeg derimod hellere lade de faglærte om den slibning.

Når den slibning er udført skal vi have malet spanden. Og på den front er vi absolut ikke så samstemmige om valg af kuløren. Må det være den klassiske sølv eller sort, eller vi kunne vælge et styks sporty rød eller orange. Det vil jeg og kæresten debattere i mens vi indsamler introduktionstilbud på sandblæsning. Derefter vil jeg og kæresten se, hvem som vinder uenigheden.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.