Skal du anvende en IT konsulent? Besøg vores konsulenthus

Jeg har nyssens erfaret, at man let kan erhverve anden viden trods alt, på trods af, at jeg har været chef i en del måneder, plus sådanset er blevet ret dygtig plus professionel. At finde de mest anerkendte folk som fandtes, samt personligt møde en bestemt person før her blev underskrevet en kontrakt, har jeg til enhver tid sørget for. Jeg har for det meste ønsket at have en ordentlig relation til alle mine kollegaer & kende alles fornavne, ligegyldigt hvor stor mit firma vokser sig. At der kan forekomme anderledes tiltag, som forekommer bedre i dagens økonomi, hvor det er problematisk at beholde samtlige medarbejdere, har jeg dog nys erfaret.

Jeg havde faktisk ikke overskud nok til at hyre IT konsulenter i en lang periode, så jeg forsøgte pga. dette at ansætte IT konsulenter fra et konsulenthus. Sådan bliver man i stand til at finde kompetente plus pålidelige medarbejdere, som bare findes på kontoret i den periode, de behøves. Sådan at når du en gang i mellem f.eks. har behov for IT konsulenter, bliver du ikke tvunget til at hyre én fuldtid, som du faktisk ikke rigtig får brug for senere, for det bliver egentlig muligt at finde helt den ekspert, som passer til ens behov. Du undviger en masse ansættelsesmøder samt skal ej anvende en masse tid: i stedet for får du den erfarenhed, du har behov for, præcis når du mangler den.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.