Sexlegetøj såvel som en ny dildo

Mig og min kæreste har kigget sammen i en butik med sexlegetøj , www.amoro.dk/shop/frontpage.html, og erhvervet nogle forskellige ting, fx en ny dildo , www.amoro.dk/shop/dildoer-884c1.html, , der skal bruges til at få vores gode sexliv igen, af den grund at vi gerne vil have mere erotik i forholdet. Sjældent er det, vi har sex, og idet vi omsider har det, så føles det en smule kedeligt, og pga. det vil vi forsøge at anvende noget sexlegetøj, så vi kan få sexlysten tilbage. Det eneste sexlegetøj, jeg og min kæreste havde forinden, var en dildo, som ikke en gang duede mere. Min kæreste elsker erotik, han har dog været så stresset på jobbet, at sexlivet ej er det samme mere. Han har faktisk altid, så vidt jeg husker, været glad for forspil, og han synes godt om at kigge på mig, mens jeg masturberer ved brug af en dildo, lige idet vi er ved at gå i gang med at have sex sammen.

Da min fyr og jeg var inde i butikken, der havde erotik samt sexlegetøj, spenderede vi penge på utallige forskellige ting og sager. Ting til ham plus noget til mig, som bl.a. en dildo, såvel som noget, vi begge kan nyde, spenderede vi penge på. Yderst frækt var det at kigge på sexlegetøj sammen med min fyr, så vi fik faktisk helt lyst til med det samme at gå hjem og have sex…

Vil I vide noget? Det var lige præcis dét, vi gjorde!

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.