Prøv højskoler i Danmark, udforsk dine mest udtalte talenter og få venner for livet

En vej til de unge, som ej er særlig boglige & ej er klar over, hvilken retning de vil gå endnu – sabbatår højskole (http://www.uldum-hojskole.dk/sabbataar-hoejskole/) er altid blevet set som en ganske udsædvanlig vej. Højskoler (http://www.uldum-hojskole.dk/) i Danmark er ikke uprofessionelle & dårlige, de er blot skoler, hvor teenagere kan få lov til at udforske flere anderledes fag, før det voksne liv egentlig starter, så den mening virker egentlig dårlig. Det forekommer fuldstændig sandt, at man gennem et sabbatår højskole ikke skal have flere artikler eller aflevere lektier hver uge. Bruge tiden på svømning, teater & musical, eller uddannende ture til f.eks. Masaierne, kan man i stedet.

Sabbatår højskole kan virke som en fantastisk mulighed, dersom du vil prøve at leve tæt sammen med andre teenagere, & såfremt du vil erfare, hvorvidt du egentlig besidder en styrke indenfor musicals eller fitness. Eventuelt vil du hellere udforske pædagogik eller astronomi, eller prøv f.eks. at afprøve dine kreative talenter vha. design samt filmproduktion? Der er utallige emner, der ikke kan fås på en gymnasiel uddannelse, samt det er faktisk utrolig synd, at folk aldrig nogensinde kan udforske fagene, blot af den årsag at de ikke anses som ’rigtige’ fag.

Vores sabbatår højskole lægger stor vægt på variation plus fællesskab, & vi sørger for at hver enkelt elev har mulighed for at erhverve fryd og engagement i hverdagen. Ved hjælp af højskoler bliver du altså i stand til at opdage dine talenter & din medmenneskelighed.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.