Princess skal forkæles med en smule appetitvækkende kattefoder ovenpå en hændelse som sterilisation hund hos dyrlæge Nordsjælland

Jeg har altid været knagende fascineret af dyr, & derfor besidder jeg både hund, katte og heste. Det er på den anden side ej alene lutter lagkage, for indimellem kommer der endogså triste udfordringer, som må håndteres – fx sterilisation kat!

Som følge af en omgang sterilisation kat er min Putte ikke frisk, og derfor bliver hun forkælet med godt kattefoder. Jeg er nemlig af den mening, at det er så bedrøveligt, & af den grund vil jeg med glæde glæde mine kæledyr med lidt guf, ovenpå at de har været noget så rædselsfuldt igennem.

Hoppen har ligeledes tit sundhedsproblemer, skønt den vel at mærke ej tvinges til kastration kat. Den må eksempelvis jævnligt på udflugt til dyrlægevagten Nordsjælland, og dette nyder den absolut ikke.

Dyrlægevagten Nordsjælland er dog fantastisk kvalificeret, men derfor er det jo fortsat ikke behageligt. I forbindelse med et besøg hos dyrlægevagten Nordsjælland skal jeg derfor hver gang i butikken og handle en smule indbydende til mine dyr. Det er jo der, hestepraksissen befinder sig, men det er ligeledes der, der udføres kastration hund!

Sådanne ting er man imidlertid nødt til at acceptere, såfremt man er dyreven, men det gør mig ikke noget. Jeg forguder nemlig mine kæledyr, & faktisk synes jeg ligeledes selv, at det er vidunderligt, de gange jeg får en undskyldning for at købe en smule særligt lukullisk hundefoder til mine pus. Det fornøjer mig virkelig at vide besked om, at de får noget appetitvækkende, som de i den grad kan føle behag ved! Hvis det er en normal fredag skænker jeg dem naturligvis ligeså lukullisk mad, men det er nu engang noget ganske luksuriøst, at de får en særlig lækkerbisken!

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>