På vej på musikefterskole samt sportsefterskole samtidig med at veninden vælger international efterskole

Der er abnorm kådhed i de seneste uger alt sammen fordi utålmodige jeg starter på et år på efterskole. Yes. Det har i en længere periode været noget jeg ønskede, og nu her fandt jeg sammen med min mor og far den optimale efterskole. Ubeslutsomme jeg overvejede, hvorvidt jeg skulle vælge international efterskole , www.ranumefterskole.dk/ranum-efterskole-college/information-pa-dansk/ranum-efterskole-college, , sportsefterskole , www.ranumefterskole.dk/profilfag, eller musikefterskole , www.ranumefterskole.dk/profilfag/musik, . Min veninde vil på international efterskole, og på den baggrund grublede jeg over, hvorvidt undertegnede skulle gå efter den international efterskole veninden vælger. Men i de her dage besluttede jeg mig for et sted, der på samme tid er sportsefterskole/musikefterskole, plus der har udlandsrejser plusinternational retning, hvilket lugter lidt af et styks international efterskole.

Caro tager på international efterskole i Nottingham i mens at jeg tager på sportsefterskole/musikefterskole. svært ved at mangle hjerteveninden, men heldigvis kan vi videochatte & desuden skrive håndskrevede postbreve frem og tilbage mellem international efterskole og undertegnedes sportsefterskole/musikefterskole.

Ubeslutsomme jeg har været i tvivlforvirret, om hvorvidt jeg havde mod til at vælge et styk international efterskole mange kilometer væk langt fra mine andre veninder, mine forældre og min lillebror. Denne skole er sandsynligvis den perfekte konsekvens & det bliver absurd grbende at begynde og vælge såvel musikefterskole og sportsefterskole. Jeg er meget spændt på og nervøs over at komme i gang og sige dav til min nye værelseskammarat og høre hende, om hun har valgt mellem musikefterskole plus sportsefterskole eller måske såvel sportsefterskole & musikefterskole som undertegnede. Og jeg ser frem til maden, sporten og festerne og musikken.

Vi ses jeg giver lyd fra mig er jeg på den spændende sportsefterskole/musikefterskole, i mens barndomsveninden er på international efterskole. Surrealistisk.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.