Nyt prægtigt tag fra Quadro tag

Kan I huske at undertegnede for et par måneder siden skriblede om, at jeg og husbonden skulle se at erhverve os lækkert tag? At købe nye tag er som I nok ved tit dyrt og besværligt, og både jeg og ham ventede at vi skulle afsætte flere tusinde dkk på tagprojektet. Som følge deraf udsatte vi det lidt, men så berettede lillesøster om quadro by icopal/quadro tag. Uoplyste jeg havde ikke fået nys om quadro by icopal i forvejen, men Liva havde set et stk udsendelse i tv, hvor der blev påmonteret quadro tag virkelig kvikt til få penge. Hendes tip er alle tiders.

Dengang mig og manden skulle påbegynde, undersøgte mig og manden information om quadro by icopal og quadro tag og han kastede vores interesse på nogle tagspecialister, og de var rare at ævle med, mega kompetente samt kunne opstarte allerede ugen efter. TAgspecialisterne har monteret det nye quadro tag lige oven på hjemmets slidte gamle ståltag, så husbonden og mig ik skulle hote op med penge for at få det ned inden. Desuden over parcelhusets irriterende vinduesparti ved toilettet funkler quadro by icopal taget bare så lækkert.

Jeg og husbonden er absolut temmelig vilde med murermestervillaens tag fra quadro by icopal. At købe nye tag synes nok ikke så spændende, men altså taget har bestemt gjort underværker for boligen. Husbonden og jeg valgte taget fra quadro by icopal i i en mat sort farve og det har pyntet absolut sygt. Det er helt uvirkeligt. I lørdags kom et par venner til middag der var virkelig benovede over, hvad min mand og mig har fået ud af det for vores investering. Vores quadro tag er virkelig tydeligt til villaens lyseblå nuance, og får hjemmet til at se megetpatrissiervilla-agtig ud fnis.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.