Ny speciallæge klinik Middelfart – måske Niels Lunde Fyn eller en alternativ speciallæge klinik her i nabolaget

Speciallæge klinik Middelfart (http://xn--speciallge-middelfart-m3b.dk/speciallaege-klinik-middelfart-fyn)

Jeg er flyttet til Fyn og skal nu have ny gynækolog. Jeg leder efter en klinik ved omegnen af Middelfart og har hermed søgt på ”speciallæge klinik middelfart” og ”gynækolog klinik middelfart”. Der er dukket flere vedkommende læger op i eftersøgningen, ligesom jeg har søgt efter gynækolog i telefonbogen. Her har jeg bemærket Niels Lunde Middelfart og et par øvrige gynækologer med praksis i mit område.

Jeg vil gerne blive ved en god og dygtig speciallæge klinik Middelfart, da jeg mærker temmelig mange vanskeligheder med menopausen og har slemme svedeture, så det inderste lag undertøj nærmest er gennemblødt. Symptomerne ønsker jeg at have en speciallæge som f.eks. Niels Lunde Fyn eller i den dur til at se nærmere på. Det kan være, at jeg kan komme i en effektiv behandling, der stopper svedeturene.

Jeg googler desuden på ”gynækolog klinik middelfart” og ”speciallæge klinik middelfart” for at tjekke, om jeg samtidig kan udvælge en god praxis til datteren. Tina har sidste år haft tegn på celleforandringer og fik foretaget et keglesnit, som gjorde hende bange. Den søde pige er bekymret for at gentage det, og dermed ønsker hun at komme lidt oftere end almindeligt hos en gynækologisk klinik. Hun er ligesom mig fynbo. Så hvis jeg finder en god gynækolog klinik Middelfart kan vi begge to benytte stedet. Måske bliver det Niels Lunde Fyn klinikken eller et en anden speciallæge klinik i området, som vi har fundet frem til. Vores beslutning bliver sikkert bygget på lidt personlig samtale og en del sammenligning af deres telefontider, og sådan noget som hvornår de har åbent og deres tilbud.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.