Ny på højskole-forløb inkl. højskole fotografi plus højskole skuespil

Allerede på lørdag har undertegnede tilbragt en måned på højskolen, – jeg elsker den højskole. Undertegnede er absolut himmelhenrykt over mit uddannelsesforløb med fokus på højskole fotografi & højskole skuespil. Jeg tøvede over, om hvorvidt jeg hellere måtte beslutte mig for en fornuftig udd. som f.eks uddannelsen til ingeniør, eller om jeg skal kaste mig ud i det og gå efter fantasien om at læse til skuespiller eller fotograf. Derfor er højskole skuespil + højskole fotografi en evident udvej for at teste, om jeg har talent og brænder nok for det for det og har evnerne.

Grublende jeg fik rekommanderet at tage på højskole skuespil + højskole fotografi af bedsteveninden, efter at jeg har spankuleret rundt og grublet over undertegnedes udsigter for fremtiden han over flere uger. Ekka har selv været på højskoleforløb med højskole fotografi, og dygtige hende er i dag fået et optagelsesbrev til et stk fotografi-uddannelse. Det er så vildt gået. Desuden har jeg for få dage siden haft en samtale med en, der er blevet optaget på Statens scenekunstskole som følge af en omgang privatundervisning + højskole skuespil. Den slangs fortællinger lyder lovende.

Nu har jeg været et par uger på højskole-opholdet med højskole fotografi plus højskole skuespil & det er bare super fantastisk. Det er næsten helt uoverskueligt i forhold t dét at jeg skal vælge, idet jeg holder af både højskole fotografi & højskole skuespil – begge fag virker rigtig effektive. Jeg tror, at jeg vidst nok hælder overvejende til højskole fotografi, for der kan moi mærkeópleve hvordan jeg blomstrer og får ros og anerkendelse for mine fotografier. Men jeg er tillige glad ved at lære højskole skuespil hvor jeg kan prøve mig selv af.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.