Nu er det ekstremt tjekket at iklæde sig sidste skoledag kostumer.

De fleste lokaliteters i Danmark iklæder skoleeleverne sig sidste skoledag kostumer, når de har allersidste skoledag. Dét er selvsagt for at celebrere, at den forpligtende klasseundervisning er over. Langt de fleste ser frem til dét, og anvender flere stunder på at vælge dé helt fuldkomne sidste skoledag kostumer. På mit udannelsesteds allersidste skoledag gik jeg på efterskole, og dagen faldt netop sammen med, at mit fælles eventyr sluttede. Mine følelser kredsede thi omkring at vi var tvunget til at blive adskilt fra uvurderlige bedstevenner, og vi tænkte thi overhovedet ik’ på sidste skoledag kostumer. Men jeg vil gerne på samme tid indrømme, at jeg ikke bryder mig om at være iført hverken fastelavnskostumer eller karnevalskostumer. Derfor var jeg slet ikke rørt til tårer over, at vores allersidste skoledag ik tog form, som den gør mange andre steder!

Min barneplejer har klarlagt, at jeg som en ung knøs tit iklædte mig fastelavnskostumer. Da jeg voksede op synkede denne passion dog. Størstedelen kan sagtens erkende dét morsomme i udklædningstøj, men af eller anden årsag, har jeg ikke siden jeg var et lille menneske gået særligt meget op i karnevalskostumer. Og det er således heller ik ekstraordinært, at jeg dukker op som den elendigst udklædte iklædt de mindst opfindsomme fastelavnskostumer! Og jeg må indrømme, at det er tørt, når alle andre indbudte har gjort noget ud af det. Så fremover vil jeg forsøge at forbedre mig, såsnart jeg bliver tilskyndet til en fest med udklædning, og købe nogle kreative karnevalskostumer…

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.