Min unikke røgalarm vandaliserede min ro

Pludselig lød der en gennemtrængende hylen. Min intuitive idé gik på, at det var rigtig frustrerende, for jeg var dødtræt, og kunne kun tænke på at gå til ro. Dernæst bliver jeg klar over, at det er min virksomme røgalarm, der er aktiv. Igen er min første idé ikke at forlade stedet, uanset at en brugelig røgalarm er designet til at leve op til den opgave at varsko om nærtstående knibe. Min intuitive indskydelse var dog: den røgalarm er utrolig ivrig!

Undertegnede opdager, at hjemmets friske røgalarm alene er itu, da jeg med lynets fart indser, at det ej er ild, der har udløst den dens åbning. Det er oplagt en opmuntring at blive klar over, at min røgalarm bare startede på grund af et minus. Til trods for det bliver min røgalarm ved med at være eneverende. Røgalarmer [http://www.ista.dk/produkter/roegalarmer/fumonicr_3/index.html] er indlysende designet på den led, at de ikke bare kan slås fra. Røgalarmer er skabt til så længe verden består at være påpasselig. Da jeg opdager, at min røgalarm er begyndt, grundet den længes efter batteri, er min opmuntring åbenbar voldsom. Da jeg direkte der efter indser, at røgalarmer er designet på den måde, at dens hyletone ikke slukkes, når batteriet bliver pillet ud, sanser jeg mig en smule utidig.

Jeg kan snildt erkende det beregnende i således, som røgalarmer er designet. Til trods for det kan jeg ikke skrinlægge, hvordan min røgalarm tillintetgjorde halvdelen af natten! Jeg kunne rent ud sagt ikke slukke min røgalarm, til trods for gentagne vedholdende forsøg. I dag er jeg selvfølgelig heldig over, at der ikke var flammer i min lejlighed, desuden apprecierer jeg, hvor mageløst røgalarmer er skabt.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.