Min tid på efterskole outdoor modnende mit teenager jeg helt sindssygt

Undertegnede er ganske enkelt nødsaget til at dele dette skriv med dig. For en måned siden blev jeg inviteret til en fest med min gamle årgang fra den efterskole outdoor - www.kongenshusefterskole.dk/linjefag/outdoor – , hvor jeg var i en sæson efter tiende klasse. Jeg er rigtig spændt på at erfare, hvorledes alle mine klassekammerater har levet sit liv, & hvordan deres liv er, for det er faktisk over ti år siden, jeg opholdt mig der. Jeg tror, at det bliver en herre sjov klassefest, under hvilken vi kan snakke om alle de unikke oplevelser, vi husker fra opholdet på rejsearrangør efterskole.

Jeg havde set en del historier om, hvor fedt det skulle være, så turen på personlig udvikling efterskole - www.kongenshusefterskole.dk/linjefag/valgfag – blev noget, som jeg så frem imod hele højstadiet. Jeg var godt klar over, at jeg ikke kunne starte på gymnasiet, for jeg vidste overhovedet ikke, hvilken former for emner, jeg havde lyst til at læse. At have nogle lidt forskellige fag, der ej kan fås på videregående uddannelser, eksempelvis boksning, ønskede jeg samtidig. Mange forskellige fag, som jeg var ret spændt på at forsøge, havde den personlig udvikling efterskole jeg skulle gå på.

Pga. at jeg syntes boksning virkede temmelig sjovt, plus af den grund at jeg dertil ønskede at blive en smule mindre fed og blive en anelse stærkere, valgte jeg for det første efterskole boksning - www.kongenshusefterskole.dk/linjefag/boksning – . Bagefter ville jeg have efterskole outdoor, i hvilket man prøver at overleve væk fra civilisationen vha. naturens nyttige værktøjer. At tage på campingtur i dybe skove langt væk fra mennesker nyder min familie samt jeg, så jeg anvender simpelthen denne kunnen hyppigt som værende voksen.

Forventningsfulde mig glæder sig at gense Janne, hvem moi delte hummer med i vores tid på skolen. Vi to jenter har faktisk ikke rendt ind i hinanden i årene efter efterskoletiden. Temmelig spøjst at tænke på, da vi var yderst tæt forbundne i løbet af tiden på efterskolen. Det skal også blive interessant at få syn for, hvorvidt turtelduerne Tulle samt Jesper stadig er et par, og om Mark vedbliver at være skolens festlige indspark.

Tjo, du kan sikkert godt konkludere, at jeg glæder mig til min sammenkomst med mine tidligere efterskolekammerater!!

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.