Min store kærligheds mest bekostelige ønske for fremtiden er et arkitekttegnet hus!

Min kæreste & jeg har besluttet at vi vil flytte til noget større. I lang tid har min bedre halvdel og jeg taget ophold i en temmelig bitte ejerlejlighed inde i Berlin. Men lige nu er tiden moden til, at vi føler for at bo i vores eget hus. Det ønske hænger selvfølgelig også sammen med, at vi tror, at der ikke går virkelig lang tid, inden vi skal ha nogle rollinger! Vi påtænker at investere penge i et arkitekttegnet hus, da kæresten og jeg har den overbevisning, at de er de mest praktiske. Men derudover også fordi, at vi ved, at en ombygning {www.bimdesign.dk/ombygning} ligeledes hurtigt er dyr. Kæresten og jeg har i lang tid reflekteret over: hvad koster en tilbygning {www.bimdesign.dk/hvad-koster-en-tilbygning} i grunden… Men nu har vi studeret dét, & sander, at en ombygning hurtigt bliver dyrere end et arkitekttegnet hus, hvor vi på egen hånd har lov til at bestemme. Med et arkitekttegnet hus er der chance for at få det nøjagtig, som vi har ønsket os…

Kæresten og jeg venter kun på at hilse på den arkitekt, som skal lave udkastet til vores arkitekttegnet hus. & min udkårne og jeg har med os naturligvis samtlige af vores idéer, & så må tiden vise, hvor meget af det, som kan fungere i praksis. Dét drejer sig naturligvis om, hvor mange gysser, vi er klar til at bruge på et arkitekttegnet hus. Men som just sagt, havde vi allerede klarlagt, hvad en ombygning sniger sig op på, & det ville blive mindst ligeså dyrt som et arkitekttegnet hus. Min udkårne og jeg har også regnet på: hvad koster en tilbygning såfremt man inkluderer alle udgifter, som kan opstå. & det er hen ved lige så dyrt, som både en ombygning samt et arkitekttegnet hus. Derfor er vi 100 % sikre på vores fremtidsperspektiv om et arkitekttegnet hus. Og vi kan slet ik vente med at få flere kvadrameter at udfolde os på. Og vi begge ser også frem til, at et spritnyt liv med små børn skal iværksættes i et skønt arkitekttegnet hus!

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.