Min ødelagte røgalarm plyndrede min ro

Jeg trådte ud af drømmeland den nat ved en øredøvende sound. Min intuitive impuls var, at det var overdrevent eneverende, for følte mig træt, og kunne kun tænke på at slappe af. Umiddelbart derefter falder det mig ind, at det er min handlekraftige røgalarm, der er aktiv. Igen er min første idé ikke at desertere, uanset at en rigtig røgalarm skal leve op til den opgave at advare om en ummidelbar dødsfare. Min umiddelbare idé var alligevel: den røgalarm er særdeles vedvarende!

Det går op for mig, at min forslidte røgalarm bare er bristet, da jeg prompte bliver klar over, at det ej er røg, der har sat den i gang dens igangsættelse. Det er slevindlysende en befrielse at opdage, at min røgalarm udelukkende satte i gang grundet en ufuldkommenhed. Alligevel fortsætter min røgalarm ved med at være generende. Røgalarmer er naturligvis skabt således, at de ikke lige kan afbrydes. Røgalarmer er produceret til altid at være vågen. Da jeg finder ud af, at min røgalarm er startet, på grund af den har brug for batteri, er min morskab selvfølgelig stor. Da jeg umiddelbart der efter erfarer, at røgalarmer er produceret på den måde, at dens hyletone ikke slukkes, når batteriet bliver skilt fra, sanser jeg mig en smule udslidt.

Åbenlyst er det snedigt den måde, som røgalarmer er produceret. Til trods for det kan jeg ikke lade det ligge, på hvilken måde min røgalarm tillintetgjorde den halve nat! Jeg kunne simpelthen ikke afbryde min røgalarm, upåagtet adskillige vedholdende tests. Nu til dags er jeg selvfølgelig begunstiget over, at der ikke var ildebrand i mit køkken, på samme vis priser jeg mig lykkelig over, hvor herligt røgalarmer er designet!

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.