Min mand har brug for et job; han og jeg, vi søger kontinuerligt efter elektriker Værløse på nettet…

Jeg har koloenormt meget lyst til at tingene bliver vendt på hovedet. Jeg kan fornemme, at jeg har ønsket om, at der åbenbarer sig spændende græsgange. Den bedre halvdel & jeg har af den årsag taget det valg, at vi vil spejde efter et nyt sted at bo. Vi er i onsdags begyndt at identificere mulige hjem, men vi har slet ikke besluttet noget som helst. & jeg vil meget gerne indrømme, at jeg overhovedet ej besidder specielt mange forestillinger i forhold til beliggenhed. Jeg går mere op i, at hjemmet i sig selv fremstår dejligt. Vi har pejlet os ind på 2 potentielle steder; Hellerup eller Værløse. Min fyr er elektriker, så problemet er, om han skal arbejde som elektriker Hellerup eller elektriker Værløse. Jeg ønsker for alt i verden, at vi flytter til en by, hvor der eksisterer de mest optimale muligheder for ham. Jeg er hjemmegående, hvilket jeg jo kan være, no matter hvor vi tager hen! Af den årsag er vores vigtigste prioritering at afgøre, om han skal være elektriker Hellerup eller elektriker Værløse, og det er det, som vi i fællesskab stiler beslutsomt mod!

Hele familien er klar over, hvor fantastisk meget hans erhverv betyder for min bedre halvdel. Han elsker at arbejde som elektriker. Det er en drengedrøm, der er blevet virkeliggjort. Så han fortjener helt overdrevent meget at få et nyt arbejde, som han synes om, om det så er som elektriker Hellerup eller som elektriker Værløse. Vi har sporadisk forhørt os omkring jobmulighederne som elektriker Hellerup og som elektriker Værløse. Men i indeværende år er det jo ulykkeligvis sådan, at jobs ik kan opspores så let. Så problemet lyder begribeligvis også, hvor stor en del vi i realiteten alene selv får mulighed for at beslutte. Hvis det viser sig, at et arbejde som elektriker Hellerup bliver offereret før end et job som elektriker Værløse, er vi 100 procent klar til at flytte efter det. Den eneste ting vi vil have, er et dejligt hjem, hvor alle familiens medlemmer kan være. & så naturligvis det just nævnte elektrikerarbejde! Rollingerne og jeg håber på, at det lykkedes i nær fremtid at finde ud af, om han skal være elektriker Hellereup eller elektriker Værløse…

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.