Min dreng har stor gavn af sin boardmaker med medhørende 2000-2012 Addendum Bundle I kombination med Dynamic Speaking Pro

Sønnike indkasserer markant bedre kvalitet I dagligdagen hereafter at knægten har anskaffet os en boardmaker - http://dal-pres.boardmaker.dk/ – og medfølgende 2000-2012 Addendum Bundle - http://dal-pres.boardmaker.dk/pcs%E2%84%A2-classic-2000-2012-addendum-bundle/ – plus Dynamic Speaking Pro - http://dal-pres.boardmaker.dk/boardmaker%C2%AE-with-dynamic-speaking-pro-v6/ – . Knægten får det enormt knudret, hvis der opstår omskiftelser i hans ugedage, eller såfremt han ik’ ved, hvad han skal . Men ved brug af drengens boardmaker og 2000-2012 Addendum Bundle kan jeg og min mand enkelt illustrere for knægten, dét der skal foregå. Vha hans boardmaker jhar vi adgang til at forære ham et styks fin månedskalender, mens knægtens 2000-2012 Addendum Bundle indeholder en hel del symboler, hvilket knægten enkelt aflæser. Familiens 2000-2012 Addendum Bundle virker eksempelvis beregnet til hjælp med overblik, planlægning, kognitiv støtte og struktur for vores knægt.

Jeg og min mand får også god glæde af Dynamic Speaking Pro- et ret virkningsfuldt til at hjælpe sønnikes tale. Markus er en smule bagefter, men ved hjælp af Dynamic Speaking Pro føler vi os ret ved godt mod ved at lade han være sidde i en alm. klasse, når drengen begynder i Byskolen næste år. nu benytter vores dreng Dynamic Speaking Pro i udflytterbørnehaven, plus når vi gør øvelser hjemme hos os. Det stimulerer ham super godt.

Til sommer når den store dreng starter i byens skole tager vi for givet, at vores dreng helt sikker må få sit boardmaker I kombination med 2000-2012 Addendum Bundle og Dynamic Speaking Pro med sig i skole. Jeg og min mand har luftet det for skoleinspektøren, og folkeskolelærerne kender allerede de to programmer. Det forkendskab virker virkelig lovende for sønnikes fremskridt og mulighed for at trives og opfatte, hvad der skal foregå på en lang dag i skolen der kan indeholde en del ændringer og afbrydelser. Såfremt man er et barn med sårbarhed er en god hjælp.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.