Min datter og jeg skal have ny gynækolog klinik Middelfart

Gynækolog klinik Middelfart (http://xn--gynkolog-middelfart-nxb.dk/gynaekolog-klinik-middelfart-fyn)

Undertegnede har bosat mig på Fyn og skal nu skifte til ny læge. Jeg mangler en speciallæge klinik på Fyn og har derfor søgt efter speciallæge klinik middelfart og gynækolog klinik middelfart. Der er dukket er par relevante steder op i søgningen, og jeg har desuden søgt gynækologklinik i telefonbogen, hvor jeg bl.a. er faldet over Niels Lunde Fyn og fire andre speciallæger i gynækologi med praxis i mit område.

Jeg vil gerne være knyttet til en god og dygtig speciallæge klinik Middelfart, da jeg har temmelig mange irritationer ved overgangsalderen og har ture med varme, der gør, at det inderste undertøj oftest er gennemblødt. De symptomer ønsker jeg at få en speciallæge i gynækologi som fx Niels Lunde Middlefart eller tilsvarende til at se på. Måske kan jeg kan få effektiv medicin, så jeg kan undgå ubehaget.

Jeg googler også på ”gynækolog klinik middelfart” og ”speciallæge klinik middelfart” for at se, om ikke jeg også kan vælge et stk god speciallæge til min tøs. Britta har sidste år haft tegn på celleforandringer og var derfor igennem et keglesnit, der skræmte hende. Den søde pige er ret nervøs for at gentage operationen, og derfor ønsker hun at gå løbende ved en gynækologisk klinik. Hun er ligesom mig fynbo. Så hvis jeg finder en god speciallæge klinik Middelfart kan vi begge komme på steder. Måske bliver det Niels Lunde Fyn praksissen eller et en af de andre gynækologklinikker i lokalområdet, som jeg har fundet frem til. Den endelige beslutning kræver lidt personlig samtale og sammenligning af deres tilbud, hvornår de har åbent og deres telefontider.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.