Masser af halloween udklædning og faktisk oktoberfest kostumer

Kan du ikke vente til halloween? Det kan jeg i hvert fald ikke. I november skal min kollega/ven og jeg til firma-kostumefest, og pga. det skal jeg skaffe vores uhyggelige kostumer. Faktisk er det også om efteråret, at der skal være oktoberfest, der stammer fra Tyskland. Her skal man have oktoberfest kostumer på, som er tyroler kostumer. Jeg har spekuleret over adskillig varierende halloween udklædning. Jeg var af den grund i en kostumebutik i shoppingcenteret her i lørdags. Butikken havde alverdens kostumer, og mange uovertrufne iblandt var der. I kostumeshoppen havde de talrig halloween udklædning plus endog oktoberfest kostumer, men ligeledes en del gode ting og sager – parykker, sminke, masker, et cetera. Kostumer startede jeg med at kigge på, så jeg kunne blive inspireret. Derefter var næste skridt masker, parykker plus sminke, og også her havde de ret mange produkter. Nu købte jeg to rigtig sjove udklædninger. Jeg gik hjem til min kollega for at vise ham vores halloween udklædning, da jeg havde endt købet af kostumer. Begejstret blev han, da han fandt ud af, at vi skulle klædes ud som monstre. Jeg ser frem til at se min kammerat og jeg i de udklædninger, jeg har købt. Jeg glæder mig tillige til at se vores kollegers kostumer. Jeg fornemmer, at vi bliver uhyggelige. For resten nævnte jeg de der oktoberfest kostumer, og så snakkede vi om, hvorvidt vi skulle tage til oktoberfest til efteråret. Udklædningsfester er, uden at vide hvorfor, oftest altid en anelse mere sjove end almindelige arrangementer på vores job. Det bliver helt sikkert en spændende halloweenfest.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>