Maskulin interesse for aflæsning af energimåler og varmeregnskab efter at vi har erhvervet os villa

Der er sørme utallige pludselige omkostninger når man rykker i halvtredservilla. Dér er husbonden & jeg her nogle måneder efter vores indflytning ved at finde ud af. Min elskede fokuserer især på hjemmets varmeregnskab (http://www.ista.dk/serviceydelser/vand_og_varmeregnskab/index.html) og ud af det blå er aflæsning (http://www.ista.dk/produkter/aflaesningssystemer/) af vores energimåler (http://www.ista.dk/produkter/energimaalere/) sådan noget, min mandgår op i. Kender I det, interesserer sådan noget jer?

Da jeg levede i min 2-værelses tænkte jeg ikke på mit varmeregnskab. Ligesom aflæsning af energimåler blot var en ting undertegnede fik overstået, når undertegnede i postkassen fik brev fra Dong. Efter at vi er flyttet går især manden op i at have et styk nøjagtig energimåler og barbere familiens varmeregnskab + energiforbrugfra en skala F til måske C eller B.

Rune taler løs omkring aflæsning af hans energimåler, og min praktiske mand holder styr på villaens varmeregnskab. Jeg ved godt selv at aflæsning og tjek på varmeregnskabet er det bedste for den fælles økonomi. Undertegnede vil i den anden boldgade overveje, at det hurtigt kan være alle 1900 kroner værd at befinde sig i en lun stuetemperatur og derfor være ret ligeglad med, at husets energimåler drejer imens behagelige tyve grader trækker tallene op vores fælles varmeregnskab.

Min mand og jeg er vidst ret typiske som par, hvor undertegnede ik tænker så meget på aflæsning, varmeregnskab og energimåler og endvidere går & skruer ganske lidt op for radiatorerne plus jeg opstarter el-ovnen i god tid, såfremt huslige jeg skal bage tærter. På samme tid render min mand og justere ganske lidt ned, står for nøjagtige aflæsning af energimåler, bruger altid eftervarmen + håndterer hjemmets varmeregnskab med kyndig hånd. Han udbassunerer bl. andet at hans kone kan få såvel uldundertøj og saunature med de penge, familien kan skære i regningen. Nu skal I ikke give ham ret, vel.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.