Mange folk fortæller om de smarte frankeringsmaskiner, & nu ønsker jeg at hoppe med på bølgen.

Min medforfatter og jeg ønsker at heads up allerede nu! Der følger akkurat nu, hvad nogle evt. vil karakterisere som et rigtig kedeligt indlæg vedr. frankeringsmaskiner - danastar.dk/produktkategori/frankeringsmaskiner – ! Men sagen er ikke desto mindre den, at jeg i fællesskab med mine partnere har anerkendt, hvor lækker sådan en frankeringsmaskine er! Og vi har just nu afgjort, at jeg må anskaffe mig en frankeringsmaskine til min forretning. For præcis 5 år siden opstartede jeg min virksomhed, og gesjæften har så småt opnået en fast kundeskare. Det just forklarede har resulteret i, at virksomheden i dag sender en betydelig mængde mere post end vi gjorde i begyndelsen. Vi har erkendt, at man med hjælp fra en frankeringsmaskine er i stand til at spare ovenud mange arbejdstimer. Specielt i mit nystartede firma, hvor vi stadig kun er få medarbejdere, vil det være tjekket med en frankeringsmaskine, af den årsag, at vi allerede skal løbe stærkt. Og så er det jo åndssvagt at spendere dyrebar tid på at slikke på frimærker! Så vi er alle sammen enige om at investere i en frankeringsmaskine…

Virksomheden kan simpelthen ikke finde ud af, hvilken frankeringsmaskine, der vil være det mest optimale for virksomheden. Jeg har prøvet at skabe mig klarhed over frankeringsmaskine markedet, men jeg har bestemt ik besluttet noget som helst. Jeg ber’ til Gud vedrørende, at I, kære følgere, kan hjælpe mig med at afgøre, hvilken frankeringsmaskine, der passer allerbedst til min virksomhed. Der kan findes både danske og engelske forhandlere af frankeringsmaskiner, & jeg kan afgøre, i hvilken butik det ville være mest tjekket at placere sine moneter. Helt instinktivt vil jeg foretrække en hjemlig forhandler, fordi det i så fald vil være ekstremt meget nemmere at snakke sammen, såfremt jeg vil opleve problemer. Men så alligevel tror jeg, at de udenlandske forhandlere af frankeringsmaskiner koster mindre gysser end de danske. & som allerede nævnt, er jeg selvstændig erhvervsdrivende med en just etableret virksomhed, der kun lige kører rundt. Så derfor er det altafgørende, at jeg finder frem til en frankeringsmaskine til en fortrinlig pris. Men selvfølgelig spiller frankeringsmaskinens kvalitet også ind på mit valg af frankeringsmaskine. Derfor: byd gerne ind med brugbare råd til en forholdsvis ikke-kostelig og prima frankeringsmaskine.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.