Livet som selvstændig: jeg er desperat efter anvendelige råd om, hvilken frankeringsmaskine, vi skal spendere moneter på!

Det er muligvis sikkert, at det skrevne ikke kommer til at interessere jer specielt meget! Der kommer nu, hvad nogle uden tvivl ville beskrive som et virkelig kedeligt blogindlæg om frankeringsmaskiner! Men ej desto mindre er sagen den, at jeg har indset, hvor smart en såkaldt frankeringsmaskine » http://danastar.dk/produktkategori/frankeringsmaskiner/, er! & mine ansatte og jeg har i sidste måned afgjort, at jeg må anskaffe mig en frankeringsmaskine til min forretning. For akkurat 9 måneder siden startede jeg mit liv som selvstændig, & det har på ingen tid tjent penge ind. Dét har resulteret i, at forretningen i dag fremsender virkelig meget mere post end vi gjorde i opstartsfasen. Mine ansatte & jeg har erfaret, at man med en frankeringsmaskine kan spare fantastisk mange arbejdstimer. I endnu højere grad i mit nystartede firma, hvor vi stadig bare er få ansatte, vil det være kløgtigt med en frankeringsmaskine, af den grund, at vi i forvejen oplever travlhed. & så er det jo skørt at bruge værdifuld tid på at sætte frimærker på breve! Så vi er i fællesskab blevet enige om at købe en frankeringsmaskine…

Mit firma kan simpelthen ej vurdere, hvilken frankeringsmaskine, som ville være den allerbedste vej at gå. Jeg har prøvet at skabe mig en klarhed over frankeringsmaskine markedet, men jeg har slet ikke truffet en beslutning. Jeg beder til Gud om, at I, skønne med-bloggere, formår at hjælpe mig med at afgøre, hvilken frankeringsmaskine, der passer til vores krav. Der findes både hjemlige og norske sælgere af frankeringsmaskiner, & jeg kan afgøre, i hvilken forretning det vil være bedst at gøre sin forretning. Umiddelbart ville jeg gå til en hjemlig forhandler, da det så ville være nemmere at tale sammen, hvis jeg kommer til at opleve problemer. Men samtidig har jeg erfaret, at de uden landske forhandlere af frankeringsmaskiner koster færre moneter end de hjemlige forretninger. Og som sagt, er jeg selvstændig med en just etableret virksomhed, der kun lige kører rundt. Så derfor er det afgørende, at jeg opstøver en frankeringsmaskine til en billig pris. Men naturligvis spiller frankeringsmaskinens kvalitet også ind på mit valg af frankeringsmaskine. Så jeg ser frem til, med Jeres hjælp, at formå at kunne lokalisere en frankeringsmaskine, der udfylder begge mine krav…

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.