Lille mig vil udelukkende sige dig, at du skal spendere på håndbold efterskole

I august begyndte moi på en god håndbold efterskole (www.halstedhus.dk/efterskole-haandbold) der ligger i Silkeborg. Jeg må skrive at det bare er bedre end alt jeg havde regnet med. Jeg var en smule urolig over, om jeg ville kunne lide at flytte på håndboldefterskole. Jeg troppede op og følte mig lidt genert. Men alle har det jo præcis ens. Min gang-veninde Emmily går også til efterskole håndbold, og der kan vi træne sammen. Dette var betryggende i starten. Nu har jeg primært lært dem at kende, som også går på håndbold efterskole linjen. Der går mere end 86 elever i alt, jah tro ikke at man nemt kan holde styr på alle ansigter på de unge, som du ikke har fag eller træner med.

Hverdagen på håndboldefterskolen

Her på min håndbold efterskole skal vi elever tidligt op .. fordi vi skal gå/løbe Øv! Hyggejeg vil helst spise frosties under dundynen mens jeg tager det stille og roligt. Efter vores tur ude er der derimod lækker morgenmåltid. Efter morgenmaden har vi almindelig dansk- og matematikundervisning. Henaf timerne om eftermiddagen er jeg af sted til efterskole håndbold. Samtlige af os fra håndbold efterskole plus de andre sports linjer er til mad omkring klokken seks. Efter maden SKAL samtlige elever befinde os på værelserne en time. Det er egentligt ret bekvemt at have en time, hvor vi bare ved at vi alle laver lektier. Karina og jeg ved ikke, hvornår vi ellers skulle få de lektier lavet. Hele dagen er vi til dansk eller engelsk eller af sted til efterskole håndbold – og om aftenen starter der konstant sjove ting. Mine venner fremviser dias, mine venner og jeg holder fødselsdag for én fra samme gang, vi spiller TP, inviterer på filmaften, klumrer rundt til lanche og pludselig har en af de andre lige lavet en gæt og grimasser leg. Stilletimen er nærmest den eneste tid, hvor folk slapper af og er sig selv.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.