Lige nu er min arbejdsplads kaffeautomat gået i tusind stykker, og jeg bliver nødt til at opstøve en ny maskine.

Min virkelig skæve titel er følgende: ”blæksprutte”! Det henfører til, at jeg har flere funktioner, og jeg har af den årsag også utallige forskellige opgave typer. Dét er perfekt for sådan en som mig. Det var selvfølgelig også af den årsag, at jeg søgte jobopslaget tidligere i april måned, af den årsag, at jeg nyder, at min arbejds dag indeholder virkelig mange forskellige projekter. Men det får den konsekvens, at jeg jævnligt får bestemte typer projekter, som jeg absolut ik’ har erfaring med. Det er sådan landet ligger lige nu, hvor jeg har fået den kedelige opgave at lokalisere en splinterny kaffeautomat , http://frellsen.dk/kaffe/kaffeautomater/kaffeautomat, til os. Jeg kender intet til kaffeautomater , http://frellsen.dk/kaffe/kaffeautomater, ! Den kaffeautomat vi har nu er beklageligvis ødelagt. Vores arbejdsplads har beklageligvis ingen fast leverandør af kaffeautomater, så af den årsag er der mig, som lokalisere og opspore en leverandør…

Det er af den årsag, at jeg har valgt at udpensle denne i realiteten ret så uinteressante anekdote for Jer. Jeg beder til, at I ligger inde med skarpe råd til, hvilke kaffeautomater, der er de allerbedste. Jeg er vidende om, at dén kaffeautomat, der nu er i stykker, var temmelig kraftig bygget, & dét skal for så vidt muligt ik’ gentages med den nye kaffeautomat. Ellers har cheferne fortalt mig, at der ik er andre krav, som den nye kaffeautomat er nødt til at leve op til. Den virkelighed placerer mig selvfølgelig i en meget skøn position, hvor jeg næsten helt på egen hånd kan vælge lige nøjagtig den kaffeautomat, som jeg lige synes. Men samtidig hermed, gør det ligeledes opgaven mere svær. Som proklameret før kender jeg ik’ meget til kaffeautomater & efter, at jeg har undersøgt udbuddet af kaffeautomater, må jeg indrømme over for Jer, at jeg er nu ekstremt groggy. Mængden af kaffeautomater er enormt, og jeg har den mening, at det er temmelig vanskeligt at skabe mig overblik. Af den årsag håber jeg ubegribeligt meget, at I kan og vil hjælpe mig med at finde frem til den bedste kaffeautomat til vores alle sammens arbejds plads. Alle slags tips modtages med taknemlighed!

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.