Langt om længe med rogn i ovnen – funderer over at betale til tillægs tests hos gynækolog klinik Fyn

Gynækolog klinik Fyn – måske gynækolog Niels Lund

Jeg er med rogn men det har været en urolig proces, og derfor har vi snakket om at gå ved en gynækolog klinik Fyn til flere scanninger. Siden vi stoppede med spiralen gik der mere end halvandet år uden graviditet, og vores læge var begyndt at foreslå at visitere os til speciallæge klinik Fyn til behandling. Da googlede jeg selv ”speciallæge klinik fyn” og ”gynækolog klinik fyn” på nettet og opdagede blandt andet gynækolog Niels Lund som har praksisklinik i omegnen af, i Middelfart hvor vi har hus.

Jeg blev med bebs og alle bekymringerne om sædkvalitet og ægløsninger forsvandt en spontan abort. Manden og jeg prøvede at holde modet oppe, men der var en tid, præget af bedrøvelse og elendighed som følge af vores mistede barn, som vi havde ventet så længe på.

Visitation til speciallæge klinik Fyn – f.eks. speciallæge Niels Lund

Nu ni måneder efter er jeg så med barn igen. Min praktiserende læge tænker, at der skal holdes ekstra tjek på mig, så min læge henviser undertegnede hen til en gynækolog klinik Fyn. Jeg har også tjekket lidt telefonbogen og har igen fundet blandt andet speciallæge Niels Lund. Jeg vil gerne gå hos en speciallægeklinik som eksempelvis speciallæge Niels Lund og få tilbudt yderligere ultralydsscanninger og blive fulgt, så jeg er tryg under graviditeten, og lægerne støtter, skulle der igen opstår komplikationer. vi tror at ekstra ro i sig selv er positivt for bebsen.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.