Kostumer: Skal du temafest så sørg for et underholdende kostume

Jeg elsker at klæde mig ud. Jeg har det som om, at jeg får det ekstra sjovt, når jeg hopper i et kostume og pludselig bliver den onde eller gode fe, pirat eller zoombie. Jeg har det vidst fra mine forældre. Min far fungerer som familiens julemand med skag og det hele. Og min mor er pædagog og hun har ofte et coolere kostume end børnehavebørnene, når der er udklædningsfest på hendes arbejde.

Skal det være hurtigt og nemt leder vi på nettet og investerer i hele kostumer, hvilket faktisk kan være billigere end at få tøj i H&M. Som regel køber vi kostumer og tilbehør på dramashop.dk. Andre gange bruger jeg kun penge på en paryk eller accessory (åååh hvordan staver jeg til det) og søger bagefter det øvrige i mine egne ting eller hos genneren. Jeg har engang været udklædt som sørøver med en slidt hvid skjorte fra genbrugsbutikken, mine egne sorte bukser, en flaske rom fra barskabet, min mors støvler, min lillesøsters spraglede tørklæde – og så en pirathat fra en kostume butik.

Som lille var jeg klart nok klædt ud til fastelavn og dengang jeg var 5 år, gik jeg rundt i bare tæer og min prinsessekjole hele sommeren. I dag opsøger jeg hver en mulighed og springer i kostumer til julehygge, tyrolerfest, halloweenfester, maskeballer og selvfølgelig fastelavn. Jeg må se at få mig nogle unger, så jeg har muligheder for at tage til endnu flere temafester.

Min næste fest bliver med Mad Men 1950-er tema. Jeg mangler kun en paryk til at dække over mit ikke så 1950-er agtige hår. Kostume? Dét er der skam helt styr på.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.