Kender I speedbådskørekort Århus – undertegnede re opstartet på duelighedsbevis/duelighed så jeg evner kontrollere et styks motorbåd

Pete og jeg er begyndt tage duelighedsbevis {http://www.dksp.dk/duelighedsbevis}. Spøjst ord det dér duelighed {http://www.dksp.dk/duelighed}. Duelighed er en form for speedbådskørekort Århus {http://www.dksp.dk/speedbaadskoerekort-aarhus}, så ham og jeg bagefter kan udleje en lystbåd og sejle i vores ferie.

Vandglade mig og min mand har hen over noget tid haft tanker om at tage sådan et duelighed bevis, da ham og jeg holder af sejllads og havvandet. Min onkel har i lang tid haft duelighedsbevis og mange gange været ude på hans båd og funderede over personligt at få bevis på duelighed. Såvel sejlturene som humøret i havnen, hvor du slapper af efter en dag på vandet med god mad, hyggesnak og bobler vil jeg glæde mig til. Så et duelighedsbevis fra speedbådskørekort Århus skal der til.

Aktive mig forhørte med det i mente min onkel, hvilket sted det er fornuftigt at få sit duelighedsbevis, og derefter fortalte han om speedbådskørekort Århus. Det sted er tæt på begge vores arbejdspladser, så derfor er speedbådskørekort Århus fuldkomment. Dermed er det ukompliceret for min kæreste og mig at tage os et duelighedsbevis efter vi har været på studie og job.

Hvad synes mine læsere? Kan I anbefale et fornuftigt sted der har speedbådskørekort Århus, har et par af jer gået til duelighed bevis eller har I på nuværende tidspunkt duelighedsbevis?

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.