Kantlister, gasfjeder plus svampegummi – Har du egentligt hørt om det…?

Selvom det ikke rigtigt er en kendsgerning, de fleste ofte tænker særligt over, så optager noget så umiddelbart ligegyldigt som gummi faktisk vildt meget i hverdagen i en moderne tilværelse. Du og jeg gør nemlig brug af flere brugsgenstande, af gummi – derunder f.eks. gummistropper (http://www.sindby.dk/dk/meta-navigationssider/info/gummistropper-til-presenninger-og-gummisnor-til-bla-forsegling/), kantlister, gummiplader (http://www.sindby.dk/dk/meta-navigationssider/info/koeb-gummimaatter-og-gummiplader-i-forskellige-stoerrelser-og-priser/), svampegummi og også gummimåtter – På en almindelig dag. Genstande som fx en gasfjeder (http://www.sindby.dk/dk/meta-navigationssider/info/faa-en-gasfjeder-til-netop-dit-behov/), svampegummi eller gummiplader er måske noget, som knap så mange benytter, men som ikke desto mindre er relevante for vores hverdag.

Af den årsag er gummien et virkelig anvendeligt & i realiteten helt essentielt materiale. Hvad for et råstof ville vi ellers fremstille svampegummi af? Og hvorledes skulle man være i stand til at manifakturere gummiplader, gummimåtter plus gummistropper, hvis ikk gummien var til rådighed for os…?

Såfremt du fremover anvender hvad enten gummistropper eller kantlister, vil du måske gøre dig tanker om, at et temmelig betydeligt uddrag af de objekter, som mange af os bruger på daglig basis, i virkeligheden er lavet af en hård eller blød tyoe af gummi, omend det nu er de færreste, der indser at det er sådan. Men den kendsgerning kender du nu til.

Blandt gummiens største fordele er desuden den betragtelige brugbarhed. Materialet gummi kan nemlig både laves ubøjeligt + fleksibelt & kan derved bruges til talrige uensartede objekter. Gummimåtter er for eksempel bøjelige, hvorfor de må laves af gummi, som er fleksibelt. Gummiplader & kantlister er derimod skabt af mindre fleksibelt gummi, som ikke i så høj grad passer til at blive bøjet og strækket.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.