Jeg vil investere i falsemaskiner til min afdeling

Hver eneste dag sidder jeg på kontoret og falser papirer, lægger dokumenterne i konvolutter plus kalkulerer frankering i utallige timer, & det bliver jeg faktisk snart udslidt af. Jeg er altså ansat som sekretær, & dette har altså været et godt arbejde lige indtil virksomheden begyndte at firdoble vores afsendelser. At firmaet køber nogle apparater, som har mulighed for at ordne opgaverne mere effektivt, har jeg tænkt mig at jeg kræve, fordi jeg snart ikke har tid til andet end at sende post. Jeg er godt klar over, at falsemaskiner , http://danastar.dk/produktkategori/falsemaskiner, er en god investering, fordi de klarer papirfoldningen professionelt såvel som snildt. Ulige foldninger samt fingermærker på papirerne, hvilket rent ud sagt ser rigtig grimt ud, slipper man dertil for anvendende falsemaskiner.

Så jeg ikke skal være bange for, om vores post egentlig får rigtig frankering eller ej, eksisterer der en frankeringsservice , http://danastar.dk/mere_info/frankeringsservice, , som er i stand til at sætte porto på forsendelser med live frankeringspriser, er jeg i tillæg hertil klar over. En frankeringsmaskine pris , http://danastar.dk/mere_info/frankeringsmaskine_pris, bliver derudover betydeligt nemmere sammenlignet med at købe portomærker, så der bliver en del udgifter at undgå for virksomheden. På grund af at jeg ikke skal tage ud for at købe porto mange gange om ugen, opsparer firmaet samtidig også utallige timer. Fordi rub samt stub bliver samlet i min frankeringsmaskine pris, undgår jeg derudover at holde regnskab over alle omkostningerne med hjælp fra frankeringsservice.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.