Jeg skal til øl-festival der byder på tyroler kostume samt rigtigt tyrolertøj

Yours truly glæder sig usigeligt meget til den fortstående ferie. Arbejdet har fyldt en hel del her på det seneste, så en gedign fest med tyrolertøj med tyroler kostume , dramashop.dk/kostume/category/tyroler-67, kommer til at blive rigtig fornøjeligt. Efter festen gør en hel ferie ud af det.

Inden længe er min veninde og jeg opfordret til at tage af sted til tyrolerfest med masser af god stemning, fest, øl og sang. Og i den forbindelse har vi få købt tyrolertøj. Det var min venindes idé at skaffe tyroler kostume til turen. Undertegnede var sikkert ikk fundet på mere end kanske at lave Heidi-fletninger eller sådan noget. Men Simone kendte et sted med tyroler kostumer, der minder om ægte tyrolertøj.

Detaljerytteren her er rigtig begejsteret for mit nye tyrolertøj. Mit tyroler kostume består af den mest herlige en 1950′er agtig kjole i røde, blå og hvide toner med stram øverste del og swung i skørtet. Overdrevent klædelig. Det nyindkøbte tyroler kostume leder mine tanker hen på en appetitvækkende udgave af en af Snehvides kjoler. Til trods for at jeg ikke tidligere har kombineret den med tyrolertøj. Fin og sexet lige som en folkedragt.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.