Jeg ønsker at forære en fortrinlig buksedragt i gave – den er meget tjekket.

Det er utroligt; min veninde fra gymnasiet er med rogn! Hun har i 5 år drømt om at få en rolling, og nu går hendes allerstørste ønske finally i opfyldelse. På næste lørdag er min ægtefælle og jeg inviteret til hendes 25-års fødselsdag, & det bliver ovenud skide hyggeligt. Både hendes tætteste familie samt gode venner er blevet inviteret, så der kommer rigtig mange mennesker… Jeg har allerede reflekteret over, hvad jeg vil forære hende i fødselsdagsgave. Jeg vil forære hende noget moderne tøj, som hun kan bruge under sin graviditet. Jeg ved selv, hvor virkelig meget det har af betydning at bære tøj under sin graviditet, som er dejlig blødt…

Det er super godt at bære en maxi kjole, fordi den er løs i formen, & ik’ strammer ind omkring maven, eller nogen som helst andre steder for den sags skyld… Hun har også i længere tid indrømmet, at hun rigtig meget kunne bruge et skønt velour sæt, så sådan et sæt tænker jeg også at give hende… Et rart velour sæt er super om eftermiddagen, når man skal ned efter kaffefløde. Yderligere vil jeg også investere i en super buksedragt til hende, af den årsag, at jeg helt klar over, at en buksedragt også er virkelig god til en kvinde, der venter sig. Det er i hvert fald en sandhed, at jeg holdte af min buksedragt, dengang jeg var gravid…!

På fredag skal jeg finde hendes gave… Hele den tidlige aften har jeg sat af til at købe den lækreste maxi kjole, det mest fantastiske velour sæt, & endelig håber jeg jo også på at kunne købe en super buksedragt… Jeg forestiller mig, at dén buksedragt jeg skal forære hende, uden tvivl skal være én, hun både kan bruge til hverdagens møder og fest. For jeg synes i grunden, at det er lige nøjagtig, hvad en lækker buksedragt kan: dén kan styles på forskellige måder, & hermed bæres i forskellige kontekster! Og dét mener jeg er meget fantastisk!

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.