Jeg kan bruge mere tid til min sport med efterskole håndbold

I september begyndte jeg på en super håndbold efterskole . Jeg må fortælle at opholdet trumfer alle mine forventninger. Inden jeg startede var jeg lidt rastløs for, hvorvidt jeg ville kunne lide at gå på håndboldefterskole , halstedhus.dk/efterskole-haandbold, . Da eleverne i starten dukkede op var jeg lidt beklemt. Men vi alle havde det præcis ens. Min roommate Vera går ligesom mig til efterskole håndbold, så hende og jeg kan følges. Dette gjorde det rart dengang jeg var ny. Nu har jeg især styr på dem, der ligesom jeg selv går på håndboldefterskole . Der går flere end 83 efterskoleelever , så vent ikke at du hurtigt kan memorere ansigter på de folk, som du ikke læser fag eller træning med.

Lidt om håndboldefterskolen

Her på min håndbold efterskole står vi tidligt op fordi vi skal løbe Surt! Jeg vil helst spise havregryn under min dyne mens jeg tager mig god tid. Bagefter anrettes der derimod overskuds morgenmad. Efter det går vi til almindelig dansk- og matematikundervisning. Hen på timerne om eftermiddagen træner jeg efterskole håndbold. Samtlige af os fra håndbold efterskole plus de andre vinkler er til aftensmad kl seks. Efter maden skal samtlige elever være på værelset i en stilletime. Stilletimen er i virkeligheden meget bekvemt at have en smule tid, hvor vi ved at vi alle slapper af og laver lektier. Jeg og flere aner ikke, hvornår vi ellers skulle få dem ordnet. Hele dagen har vi engelsk eller matematik eller træner efterskole håndbold og efter alt det starter der ofte underholdning. Vennerne viser billeder, vi holder fødselsdage for vennerne som vi bor på gang med, vi konkurrerer i Twister, slapper af til masser af film, danser lancier eller også har en eller anden laet en gætteleg. Efter at undertegnede kom på håndboldefterskole er jeg kun på vores værelse når der er lektietime eller radioen kører Barometret.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.