Jeg husker altid mit spændende ophold på efterskole outdoor

Mine anmodninger er besvaret. Jeg har længe gået og ønsket, at herren i hjemmet ku’ begejstres over tanken omkring el-cigaret [www.ezee-e.dk/el-cigaret]/e-cigaretter [www.ezee-e.dk] med e-cigaret damp [www.ezee-e.dk/e-cigaret-damp]. Sådan en el-cigaret/e-cigaretter virker til at være unikt for undertegnede, der er med ham, og er oprørt over lugten af tobak som hænger i stuer og tøj. Det stinker når manden oser på alm. cigaretmærker, så selvfølgelig er jeg nu viiildt glad når jeg tænker på for, hvordan han i dag er skiftet over til el-cigaret/e-cigaretter med e-cigaret damp.

Mor her er virkelig glad over hans nye e-cigaretter. Dampen er sørme helt velduftende. I aller højeste grad så fremt manden bruger e-cigaret damp med lugt som mint eller frugt. Den særlige e-cigaret damp med choko gør mig nu meget kagesulten, så den model er ik totalt optimal for min slankekur. Det kan ikke være fantastisk det hele.

Heldigvis har jeg nu overbevist Jonas. Han tvivlede på, om han kunne holde af hvordan e-cigaret damp føles plus om det ville virke alt for underligt at ryge på el-cigaret. Men for tideni de her dage har han vænnet sig til sine e-cigaretter. Min mand har testet e-cigaretter inklusive e-cigaret damp hen ved tre uger idag med begejstring.

Undertegnede har i noget der føles som evigheder diskuteret over for ham vedr., at han burde afprøve el-cigaret. Den slags e-cigaret damp sku’ være mindre kræftfremkaldende for rygeren, plus uden skade for omgivelserne. Befriende. Netop fordi manden + mig render rundt med idéer om snart at undlade p-pillerne.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.