Jeg husker altid mit spændende ophold på efterskole outdoor

For 4 måneder siden modtog jeg en invitation til en reunion med min gamle klasse fra den personlig udvikling efterskole , www.kongenshusefterskole.dk/linjefag/valgfag, , hvori jeg var i et år efterfølgende folkeskolen. Det bliver faktisk over mange år siden, jeg befandt mig på efterskolen, så jeg er vildt spændt på at opdage, hvorledes samtlige af mine venner har klaret sig, & hvordan deres arbejdsliv er. Jeg er sikker på, at det bliver en super fornøjelig komsammen, hvor vi kan tale om enhver af de fede minder, vi husker fra året på efterskole outdoor , www.kongenshusefterskole.dk/linjefag/outdoor, .

Året på rejsearrangør efterskole , www.kongenshusefterskole.dk/linjefag/europarejsen, var det, som jeg så frem imod størstedelen af højstadiet, for jeg hørte utallige historier om, hvor godt det ville blive. Jeg havde fundet ud af, at jeg ej var klar til gymnasiet, for jeg vidste slet ikke, hvilken former for områder, jeg havde lyst til at læse. At have et par lidt anderledes emner, der ikke tilbydes på videregående uddannelser, f.eks. boksning, havde jeg på samme tid lyst til. Den personlig udvikling efterskole jeg valgte, havde en masse anderledes emner, som jeg var mega spændt på at prøve.

Jeg valgte for det første efterskole boksning, af den årsag at jeg syntes fitness var mega sejt, plus pga. at jeg på samme tid havde lyst til komme af med en smule fedt og blive noget stærkere. Bagefter ville jeg forsøge efterskole outdoor, i hvilket man lærer at leve i det vilde brugende naturen. Jeg bruger kort sagt disse talenter en del som værende voksen, for mine sønner såvel som jeg er temmelig glade for at telte i bjerge langt væk fra civilisationen.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.