Jeg har siden gymnasietiden arbejdet som elevator sælger.

Jeg har en skøn hemmelighed, jeg gerne vil dele sammen med jer… Nu ska’ det endelig være… Jeg har båret rundt på denne nyhed totalt længe, men nu ska’ I have den at vide. Jeg har bestemt mig for at åbne mit eget!! Jeg vil sælge brugte elevatorer » http://alevator.dk/,! Det lyder måske umiddelbart mærkeligt at ville arbejde med elevator salg, men det er ik’ desto mindre, hvad jeg altid godt har kunnet li! I ville bli’ overraskede, der er mange penge i salg af elevatorer! Jeg håber på at sælge en moderne elevator til ejerforening, og så vil jeg tilmed sælge en grålig elevator til andelsforening!! Lige nøjagtig de her to typer elevator salg er der nemlig ekstra mange dollars i, i hvert fald i forhold til, såfremt man sælger elevatorer til private købere, som ik har lige så mange moneter at smide rundt med!!

Jeg har på tidligere tidspunkter arbejdet med salg af elevatorer. Dét jobbede jeg med på min sidste arbejds plads. Jeg var en super duper sælger, & vidste helt nøjagtigt, hvilken elevator de forsk. kunder havde brug for… Men så skete det, der ikke måtte ske, at shoppen gik konkurs… & så blev samtlige ansatte selvfølgelig fyret…! Den tid var frygtelig… Jeg havde det helt vildt forfærdeligt, & måtte faktisk også gå hos en coach for at få traumet talt igennem. Jeg tror, at det var fordi, at fyringen kom som et vildt stort chok. Jeg var slet ik’ klar på fyringen… Men i dag er jeg igen ovenpå, og klar til at sælge hundredevis af elevatorer!! Jeg har taget lån i sparekassen faaborg, & har klargjort mine butiks lokaler, så nu behøver jeg bare kunderne! Derfor vælger jeg nu at fortælle dette på min hjemmeside – jeg ønsker nemlig at I spreder budskabet for mig! I ska fortælle alle mulige, at i har hørt om en meget dygtig forhandler af de allerbedste elevatorer. Så kunderne ka bare komme an.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.