Jeg glæder mig til at spare en del tid i fremtiden ved hjælp af min funktionelle frankeringsmaskine

For akkurat fem måneder siden startede jeg mit liv som selvstændig, & forretningen har hurtigt tjent nogen penge ind. Dét har resulteret i, at forretningen i dag sender rigtig meget mere post end forretningen gjorde i de første spæde timer. At bruge dyrebar tid på at slikke på frimærker, virker jo rigtig uproduktivt!

Det er en mulighed, at det efterfølgende tekststykke ik vil optage Jer synderligt! At man med en frankeringsmaskine har chancen for at spare rigtig meget arbejdstid, har jeg anerkendt. & kollegaerne og jeg har endelig besluttet, at jeg må købe en frankeringsmaskine til min gesjæft.

Jeg har prøvet at skabe mig et overblik over udbuddet, men jeg har bestemt ikke taget et valg. Vi kan overhovedet ikke beslutte, hvilken frankeringsmaskine, som vil være den allerbedste vej at gå. Lige umiddelbart vil jeg vælge en hjemlig distributør, af den grund, at det så vil være meget nemmere at snakke sammen, hvis jeg oplever problemer. Der eksisterer både hjemlige & norske sælgere af frankeringsmaskiner, & jeg besidder ikke kompetencerne til at vurdere, hvorhenne det ville være skarpest at placere sine moneter. Men på samme tid virker det ved første øjekast til, at de uden landske forhandlere af frankeringsmaskiner koster meget færre penge end de danske. Og som just beskrevet, er jeg selvstændig erhvervsdrivende med en ny forretning, der akkurat lige kører rundt.

Men ik desto mindre er sagen den, at vi i min gesjæft har erkendt, hvor moderne sådan en frankeringsmaskine er! Det ville være klogt med en frankeringsmaskine, af den grund, at vi allerede har travlt, i endnu højere grad i mit nyligt etablerede firma, hvor vi indtil videre bare er få ansatte. Vi vil meget hellere bruge tiden på mere værdifulde projekter, og til dét formål, spenderer firmaet gysser på en frankeringsmaskine. At jeg finder en frankeringsmaskine til en fortrinlig pris, er af den årsag altafgørende. Men selvfølgelig spiller frankeringsmaskinens kvalitet oveni ind på min beslutning af frankeringsmaskine. Derfor: gi’ hjertens gerne gode råd til en ret ikke-kostelig & holdbar frankeringsmaskine… Jeg ber til Gud vedrørende, at I, herlige følgere, er i stand til at hjælpe mig med at afgøre, hvilken frankeringsmaskine, jeg skal bruge penge på. Hvad nogen evt. ville karakterisere som et virkelig tørt blog indlæg omkring frankeringsmaskiner, var det således!

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.