Jeg fik i sidste ende besluttet mig for at købe frankeringsmaskiner til mit kontor

For næsten fem måneder siden startede jeg mit eget firma, og forretningen har på ingen tid fået etableret sig. Hvilket har forårsaget, at virksomheden i dag sender virkelig meget mere post end vi gjorde i opstarts fasen. & så er det jo skørt at bruge værdifuld tid på at slikke på frimærker!

Min medforfatter og jeg vil give en heads-up nu! Partnerne og jeg har langt om længe anerkendt, at man med en frankeringsmaskine kan spare ekstrem mange arbejdstimer. Og jeg har nu truffet den bestemmelse, at jeg må investere i en frankeringsmaskine til forretningens kontor.

Jeg har prøvet at danne mig klarhed over markedet, men jeg har endnu ikke bestemt mig for noget som helst. Men det kæmpemæssige spørgsmål er, hvilken frankeringsmaskine, vi skal bruge penge på. Helt instinktivt vil jeg vælge en dansk forhandler, af den årsag, at det i så fald ville være fantastisk meget lettere at kommunikere sammen, hvis jeg vil opleve problemer. Der kan findes både danske & europæiske forhandlere af frankeringsmaskiner, & jeg kan vurdere, i hvilken forretning det ville være mest kløgtigt at placere sine penge. Men samtidig virker det ved første øjekast til, at de ikke-danske forhandlere af frankeringsmaskiner koster mindre end de danske firmaer. & som allerede nævnt, er jeg selvstændig erhvervsdrivende med en nyligt åbnet virksomhed, der præcist lige genererer profit.

Men sagen er ikke desto mindre den, at vi i min gesjæft har forstået, hvor smart en såkaldt frankeringsmaskine er! Særligt i mit nyligt etablerede firma, hvor vi stadigvæk alene er få kollegaer tilknyttet, vil det være en brugbar idé med en frankeringsmaskine, af den årsag, at vi allerede rigtig travlt. Så vi er alle sammen enige om at investere i en frankeringsmaskine! At jeg finder frem til en frankeringsmaskine til en formidabel pris, er af den grund altafgørende. Men naturligvis spiller frankeringsmaskinens kvalitet oveni ind på mit valg af frankeringsmaskine. Derfor: giv gerne tiptop råd til en temmelig ikke-kostelig & prima frankeringsmaskine! Jeg håber dybt, at I formår at hjælpe mig med at afgøre, hvilken frankeringsmaskine, som matcher vores krav. Det var altså akkurat nu, hvad bestemte koner muligvis vil beskrive som et virkelig ikke-spændende indlæg vedr. frankeringsmaskiner!

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.