Jeg elsker bare kostumer, sminke, parykker og masker at gå amok i til alle de fest

Lad mig slå det fast med det samme. Jeg har stor glæde af at dulle op med masker , dramashop.dk/maske/category/venetianske-masker-fra-italien-73, , kostumer, sminke , dramashop.dk/category/sminke-grimas-115, og parykker , dramashop.dk/parykker/category/parykker-75, .

Undertegnede har et par bedsteveninder som er helt enige & som ofte kreerer sine egne kostumer og skaffer smukke masker og smykker videre på maskerne. Specielt én ven er virkelig begejstret for altnærmest alt inden for kostumer, parykker, masker og sminke & jeg og hende har sammen været til billigt salg af kostumer og parykker, når folketeatret sælger ud. Rikkes nyeste masker har hun endnu engang scoret et specielt sted, og nu pryder de tøsens væg på toilettet.

Jeg vurderer at det er super festligt med sminke, kostumer, parykker og masker. Masker og parykker sætter ligesom et super fornøjeligt kendetegn. F.eks sidste nytår, hvor Steve og Lena, der stort set altid ankommer i og t-shirt og chinos når én af vennerne holder 30 års fødselsdag, helt og aldeles overraskede alle og mødte op i smoking og gallakjole med hjemmepyntede masker samt sminke (for dem begge! – iih han rundede det af med labre smokey eyes). Virkelig gennemført. Min roomie og jeg var i fede gammeldags kostumer og abnorme matchende parykker. Et styks virkelig god fest.

Min husbond er desværre ik helt så begejstret for masker, parykker, kostumer og sminke. Børge er så født 6 dage før fastelavn, og derfor er jeg nu ved at arrangere, måder at tale ham manden til at ham og mig holder et fastelavnsparty, hvor venner som synes det er sjovt har mulighed for at lege med kostumer, sminke, parykker og masker.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.