Jeg bliver nødt til at anskaffe dugfrisk skærmbeskyttelse skabt af panzerglass/panserglas til iphone

Så gjorde jeg kalamiteten igen. Merethe & moi måtte lige tagge et stk billede af os sammen i 6A da vi skulle hjem fra party ved Phillip, og i det øjeblik ryger selvsagt min iPhone (som ikke havde skærmbeskyttelse skabt i panzerglass). Og så taber jeg ikk blot smartphonen. Ak iphone havnede på noget skarpt front nedad. Hende og jeg hev efter vejret samtidig. Vi tog min smartphone. Nej nej den op og glasset var blot smadret, pga min iPhone ikke havde skærmbeskyttelse på. Kendte I til, at man nemt kan få hårdt skærmbeskyttelse af panzerglass/panserglas til iphone? PS how staver jeg til panzerglass/panserglas til iphone? Sådan noget vidste undertegnede ik, at man ku’, meen undertegnede bestiller nu skærmbeskyttelse lavet af panserglas til iphone – Telefonen burde ankomme via Post Danmark snart.

Undertegnede kunne desuden have researchet en smule på reparation tlf, meeen lille jeg foretrækker at få et styk dugfrisk panserglas iphone, idet telefon lille jeg besad var kun en 3er (helt uden skærmbeskyttelse). Derfor vil et styks ny mobilos + panserglas til iphone nok være en hel pæn fremtidsinvestering, bl.a. fordi jeg om nogle uger flytter til Paris at læse et halvt år og foretrækker at ku’ følge med i alt derhjemme på en ny iPhone – nu med panzerglass skærmbeskyttelse.

Undertegnede har erhvervet smartphone online og fundet en webpage med ægte pazerglass til skærmbeskyttelse. Lille mig vidste overhovedet ikk, at man kan skaffe panserglas til iphone. Filmen bliver hundrede procent usynligt & så ka’ den slags skærmbeskyttelse skabt i panzerglass sikre, at jeg nemt kan have min fine telefon sammen med diverse værktøj eller nøgler og slippe for dumt cover til beskyttelse.

Så jeg er absolut begejstret pga sådan en erhvervelse af skærmbeskyttelse skabt i panzerglass/panserglas til iphone mobilen.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.