Jeg bestilte en tattoo ved en tatovør København, plus jeg føler mig vildt begejstret for den

Jeg har længe kunne lide tatoveringer (tattorium.dk/tatoveringer) – sådan noget bliver jeg faktisk ikke i stand til at nægte, især på grund af at jeg efterhånden har fået lavet adskillige. Jeg kan sagtens erindre da jeg fik lavet min 1. tattoo (tattorium.dk), for det var et enormt øjeblik, og jeg havde benyttet super lang tid på at vælge billede. Det føles hver gang problematisk med den 1. tattoo, hvis man bevæger sig fra en nøgen, usmykket krop til at slutte sig til befolkningsgruppen med tatoveringer. Tit ser mennesker en smule skævt på tatoveringer, særligt i professionelle sammenhænge, når man skal være repræsentabel. At få min nye tattoo på lænden, hvor andre aldrig opdager den i professionelle sammenhænge, besluttede jeg af den årsag.

At undersøge, hvilken tatovør København (tattorium.dk/tatovorer), jeg skulle vælge, benyttede jeg lang tid på. Umiddelbart burde tatovørens stil passe med mit billede, & på samme tid skulle det egentlig være en uddannet tatovør København, som er udlært omkring renlighed & anvender sunde farver. Dengang jeg langt om længe fandt den ultimative tatovør København samt bestemt mig for, på hvilken måde min tattoo burde tegnes, skulle jeg bare overkomme nålenes ubehagelighed, og derefter var den done! Jeg blev kort sagt vildt lykkelig over min tattoo, & der gik heller ej lang tid, inden jeg ønskede mig andre tatoveringer. Slutresultatet er altid en sej tattoo, som jeg føler mig begejstret over at eje, fordi nu til dags anvender jeg hele tiden denne tatovør København til alle mine tatoveringer.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.